Een frisse start: kennismaking met Christa en Cherrianne

Een frisse start: kennismaking met Christa en Cherrianne

BLOG | 22 juni 2024

Bij PROX6 krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, binnen een team dat maar al te graag met je meedenkt en overstroomt van potentiële sparringspartners. Zo sta je er nooit alleen voor, zo ontdekte ook Christa en Cherianne. Het nieuwe jaar bij PROX6 begon met de toevoeging van deze twee dynamische teamleden. Beiden traden begin februari toe tot het traineeshipprogramma van PROX6. Nu, enkele maanden later, kijken we terug op hun start, hun werkzaamheden en hun verwachtingen voor het komende jaar.

kennismaking

Kennismaking PROX6?

Voor Christa en Cherrianne was de keuze voor PROX6 duidelijk. Met name viel hun oog ook de vindingrijkheid, durf en rechtdoorzee aanpak – eigenschappen die perfect aansluiten bij het soort professionals dat de dames willen zijn. Daarnaast bood het traineeship bij PROX6 hen een unieke kans om zowel in de praktijk als theoretisch te leren, met ondersteuning van ervaren collega’s. Voor beide nieuwkomers bood het programma een ideale balans tussen praktijkervaring, leren en persoonlijke ontwikkeling.

Werkzaamheden bij PROX6

Christa is recent gestart binnen een programma van de Servicegemeente Drechtsteden als PMO’er. Haar taken variëren van het managen van risico’s en actielijsten tot het ondersteunen van de transitiemanager en het faciliteren van workshops. Op vrijdagen is ze te vinden op het kantoor van PROX6 in Maarssen, waar ze zich bezighoudt met trainingen, cursussen en interne werkzaamheden en projecten.

Cherrianne heeft de afgelopen weken verschillende werkbezoeken afgelegd, waaronder bij projecten van SSC-ICT in Den Haag en bij Allianz. Ze heeft ervaring opgedaan in de praktijk als consultant en heeft zich beziggehouden met het leren van essentiële vaardigheden op het gebied van consultancy en projectmanagement. Daarnaast draagt ze bij aan interne projecten bij PROX6 en schrijft ze stukken voor de interne kanalen.

Persoonlijke hoogtepunten

Voor Christa zijn de afgelopen maanden vervuld geweest met hoogtepunten, zoals het warme welkom binnen het team, de diverse trainingen en het starten op een complexe opdracht. Voor Cherrianne waren de hoogtepunten onder andere de werkbezoeken bij verschillende opdrachtgevers, het behalen van certificaten als Scrum Master en Product Owner en de mogelijkheid om te leren en te groeien binnen een ondersteunend team.

Toekomstige doelen en dromen

Voor Christa is het belangrijk om de komende jaren zoveel mogelijk organisaties en opdrachten te ervaren, met als ultieme droom verantwoordelijk te zijn voor een grote verandering binnen een complexe organisatie. Voor Cherrianne ligt de focus op het succesvol voltooien van een interessante opdracht binnen de overheid en het neerzetten van projecten die zij samen met haar team heeft gecreëerd.

Vooruitzichten

Het komende jaar belooft een boeiende reis te worden voor Christa, Cherrianne en het hele team van PROX6. Met hun enthousiasme, toewijding en ambitie zullen ze ongetwijfeld nieuwe hoogtepunten bereiken en bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de organisatie. Spreekt dit verhaal jou ook wel aan? Wie weet loop jij binnenkort in de schoenen van deze dames! Ontdek hier meer of neem direct contact op.

Werken bij PROX6: dit kun je verwachten!

Technologie maakt jouw project makkelijker!

Hoe trek je je project uit het slop?

Waarom is goede klantenservice zo ingewikkeld?

‘Een projectmanager moet oplossen en verbinden, maar ook inhoudelijk de kennis hebben’

Wat doe je aan een stroperige ICT-afdeling?

Werken bij PROX6 is niet alleen leerzaam maar vooral heel leuk

Doelen behalen: hoe doe je dat?

Efficiënt samenwerken met stakeholders

Christian is een ervaren professional die weet wat er van hem verwacht wordt en daar ook naar handelt. Daarnaast is hij een fijne en prettige collega om mee samen te werken.Hij vormt zich snel een beeld van de organisatie waarin hij opereert en met welke stakeholders hij te maken heeft.

- Herman ter Haar, Opdrachtgever

Over Manfred: Positieve, goede indruk. Goed in organiseren, plannen en directe aansturing.

- Marco van der Winden, Manager Corporate Data Management

Marèll is een harde werker, teamplayer, streeft constant naar procesoptimalisatie, analytisch en communicatief sterk, denkt graag met de omgeving mee, behulpzaam.

- Satish Channoo, Operationeel Manager

Maak een afspraak
en leer ons kennen!

Wij kunnen het vertellen, maar zelf ervaren is beter. Als je het écht anders wilt, doe je dat met mensen die écht anders zijn.