Traineeships

Versterk je dienstverlening met een ProX6 traineeship

traineeships

Als toegewijde consultants begrijpen wij de behoeften van zowel jonge professionals als werkgevers. Onze bewezen campus recruitment strategie brengt ons in contact met gemotiveerde afgestudeerden die op zoek zijn naar de volgende fase in hun carrière.

De Perfecte Match voor Verbeterde Dienstverlening

Wij geloven in het aannemen van talent op basis van onze PROX6-waarden, zodat we zeker weten dat onze trainees uit het juiste hout gesneden zijn. Onze traineeships zijn ontworpen om jouw organisatie te versterken en te optimaliseren.

Op Maat Gemaakt

Bij PROX6 begrijpen we dat elk bedrijf unieke uitdagingen en doelen heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte traineeships die volledig zijn afgestemd op de behoeften van onze opdrachtgevers. Onze toewijding aan individuele groei en het verbeteren van jouw diensten staat centraal in alles wat we doen.

Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de opleidingen en trainingen die young professionals voorbereiden op een succesvolle carrière bij jouw organisatie. Bovendien werken we nauw met je samen om een deel van het programma te creëren dat gericht is op jouw specifieke omgeving. Dit omvat op maat gemaakte opleidingen en trainingen die je team voorbereiden om met vertrouwen en effectiviteit te opereren binnen uw sector.

Flexibiliteit en Groei

Ons traineeshipprogramma, dat maximaal twee jaar duurt, biedt jou de mogelijkheid om snel competente arbeidskrachten aan te trekken. U heeft de flexibiliteit om een trainee over te nemen na het programma. Onze trainees krijgen een gedegen begeleiding en hebben bij PROX6 altijd een vangnet.

Minder Risico, Meer Resultaat

Met een trainee van PROX6 kies je voor efficiëntie en kostenbeheersing. Het inwerktraject is korter en de kosten zijn helder. Je investeert in talent met bewezen potentie, zonder onnodige risico’s.

Volledige Ontzorging

Onze trainees zijn in dienst bij PROX6 en volgen een uitgebreid leertraject. Dit betekent dat een groot deel van de begeleiding van ons komt. Van consultancy know-how tot de fijne kneepjes van het werkende leven, wij zorgen ervoor dat jouw trainee goed wordt voorbereid.

Naadloze Integratie

Aan het einde van het traineeship heb je een ideale potentiële nieuwe medewerker. Mocht de match toch niet helemaal perfect zijn, dan zorgen we voor een geschikte nieuwe kandidaat.

Wat Vragen Wij van Onze Klanten?

managementmodellen

Samenwerking en Toewijding

Wij vragen onze klanten om een aantal traineeshipplekken af te nemen. Dit stelt ons in staat om hoogwaardige trainees aan te trekken en hen uitdagende opdrachten bij u te bieden.

Open Communicatie

Om het meeste uit het traineeship te halen, werken we graag samen in een open en transparante sfeer. We streven naar een optimaal leertraject en staan klaar om bij te sturen wanneer dat nodig is.

Succes Begint met het aantrekken van de juiste mensen

Bij ProX6  zetten we ons in voor het creëren van een win-winsituatie voor zowel onze trainees als onze klanten. Het ultieme doel is een enthousiaste young professional die klaar is om na het traineeship de volgende stap in zijn of haar carrière te zetten.

Wil je meer weten over onze traineeships en hoe we samen kunnen werken aan het verbeteren van uw dienstverlening? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf!

De PROX6-methode

Consultancy

Verandermanagement

Interim-management

Over Manfred: Positieve, goede indruk. Goed in organiseren, plannen en directe aansturing.

- Marco van der Winden, manager corporate data management

Marèll is een harde werker, teamplayer, streeft constant naar procesoptimalisatie, analytisch en communicatief sterk, denkt graag met de omgeving mee, behulpzaam.

- Satish Channoo, Operationeel Manager

Silvia heeft Vitens enorm geholpen bij de technische en organisatorische opgave rondom procesautomatisering. Zij heeft als programmamanager, naast de inhoudelijke component, vooral gefocust op de implementatie en de veranderopgave. Dit heeft ze uitstekend opgepakt met prachtige resultaten. Silvia schakelt daarbij makkelijk tussen werkvloer en directie.

- Doeke Schippers, directie

Maak een afspraak
en leer ons kennen!

Wij kunnen het vertellen, maar zelf ervaren is beter. Als je het écht anders wilt, doe je dat met mensen die écht anders zijn.