Ons verhaal

De oerknal van PROX6

2007

Eerste medewerker

Eigen kantoor @ Reewijk

Groei in aantal consultants

Nieuwe werkwijze: eigen netwerk inzetten

2016

Verhuizen naar kantoor @ Maarssen

Veel nieuwe wijzigingen

2019 – 2020
Nu

Een keer kennismaken??

De oertijd

In 2007 is PROX6 opgericht door Paul en Erwin. Het duurde niet lang voordat de eerste medewerker werd aangenomen en er gezocht werd naar een passende eigen kantoorruimte. Uiteindelijk kwam PROX6 in Reeuwijk terecht. Hier groeide PROX6 langzaam uit tot een Consultancy bureau met meerdere consultants en een groeiend netwerk aan opdrachtgevers.

De consultants van PROX6 hebben niet stilgezeten. Na een interne her-organisatie is er een nieuwe werkwijze neergezet. Dit hield in: een nieuw Management Team en een nieuwe werkwijze. Vanuit deze werkwijze werd er met name gebruik gemaakt van het eigen netwerk om nieuwe collega’s te vinden, maar ook om kennis te maken met nieuwe opdrachtgevers.

In verband met de harde groei die hierdoor ontstond, was het tijd voor een groter kantoor. PROX6 heeft zich toen gevestigd in Maarssen.

De pubertijd

De huidige tijd

Op dit moment verlopen de zaken erg goed, ondanks de verrassingen die de COVID-19 met zich meebracht. PROX6 en haar consultants slaan hun weg wel door het werkveld heen. In 2020 is er zelfs een tweede filiaal geopend, en hier lopen ook al meerdere consultants rond.

Het verder uitwerken van de werkwijze met het nauwe samenwerken met het netwerk blijft nog steeds van kracht, en wordt steeds krachtiger.

Wat zijn onze toekomstplannen? Goede vraag. PROX6 heeft nog vele ambities en de consultants zijn zeer gedreven om de plannen om te zetten in actie.

De eerste stappen zijn al gezet. Het tweede PROX6 filiaal is geopend en we hopen dat er nog veel volgen. Ook is de Salesafdeling binnen PROX6 nu officieel geopend, wat betekent dat de organisatiestructuur een stuk breder getrokken wordt.

De toekomst?