Ontzorgen

Kunnen wij jou ontzorgen?
Jazeker!

Advies

Voor onze klanten zijn we vaak betrokken bij het vertalen van strategische keuzes naar operationele invulling. Vanuit onze natuurlijke houding om de vraag achter de vraag te willen begrijpen adviseren wij onze klanten hoe een verandervraagstuk het beste kan worden aangepakt.

Toen ik de kans kreeg om namens PROX6 voor de Belastingdienst een hele nieuwe organisatie in te richten heb ik die met beide handen aangegrepen.

Mike Vink – Projectmanager bij de Belastingdienst

Om een verandering van begin tot einde te kunnen doorvoeren is een goede besturing essentieel. PROX6 consultants vullen daar de rollen in die nodig zijn. Zowel in een agile georiƫnteerde omgeving als in een op Prince2 en MSP gebaseerde aanpak zijn onze consultants als een vis in het water.

Ik vind het een eer om het CJIB te mogen begeleiden in het introduceren van Hybride Werken. Ik kan daar mijn eerder opgedane ervaring bij andere klanten goed toepassen.

Ruud Peeters – Projectmanager bij het CJIB

Besturen

Implementeren

Er komt nogal wat kijken bij het blijvend inbedden van een verandering in een organisatie. Onze consultants worden vaak gevraagd om hierin het voortouw te nemen. Onze mensen zijn veelzijdig en goed onderlegd en kunnen vaak meerdere rollen in een implementatietraject vervullen.

Mijn eerste klus bij PROX6 is gelijk een hele stevige. Ik mag als interim manager Wehkamp helpen om de enorme groei in online winkelen in goede banen te leiden.

Ivo den Bieman – Interim Manager bij Wehkamp

En wat betekent dit concreet
voor jou?

Stap 1)
Kennismaken

Laat aan ons weten dat jij interesse hebt in een kennismaking met PROX6. Dit kan je geheel op eigen initiatief doen door ons te bellen of het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen. We kunnen dan gezamenlijk kijken naar een geschikt moment om af te spreken, zowel digitaal als fysiek. Net wat jouw voorkeur heeft!

Stap 2)
Een plan maken

Wij vinden het belangrijk dat er een goede match is tussen jou en PROX6. Er zal dus zowel gekeken worden naar jou als persoon, maar ook naar de opdracht die je graag wilt uitbesteden. Is dit een dubbele match? Dan kan er een planning gemaakt worden, over welke vervolgstappen er genomen kunnen worden.

Stap 3)
En… Actie!

De consultants van PROX6 zijn erg ‘hands-on’. Dit houdt in dat we graag onze handen uit de mouwen steken om een klus te klaren. Hebben we afgesproken om de klus voor jou te klaren? Let’s go!

Wil je graag kennismaken met PROX6?

Neem contact met ons op! Wie weet zijn wij een hele goede match, en we helpen jou en je organisatie graag verder.

Ben je benieuwd naar onze ervaringen en huidige opdrachtgevers? Bekijk dan de profielen van onze consultants.