Opleiden

Kennismaken met de PROX6 Academy

PROX6 gelooft in ruimte geven voor groei. Of het nou om onze eigen mensen gaat of om onze klanten. Groeien doe je door te leren. In de praktijk en via trainingen. Door vallen en door weer op te staan. We hebben onze gezamenlijke kennis gebundeld in wat we inmiddels de PROX6 Academy zijn gaan noemen.

De keuze is reuze

Change Activation Masterclass

Ben jij betrokken bij een verandertraject in jouw organisatie? Of word je binnenkort betrokken? Wil je, de juiste aanpak die o.a. is afgestemd met de sponsor, waarin de veranderuitdaging is benoemd, de cultuur juist is  ingeschat en de verandergereedheid is bepaald?​ Of wil je juist individuele verandering activeren? En over de juiste vaardigheden en hulpmiddelen beschikken?​

Dit alles (en meer) leer je in de Change Activation Masterclass. PROX6 organiseert deze een aantal keer per jaar.

Opleidingen en coaching

We brengen graag onze kennis en ervaring over op anderen.  We kunnen met eigen docenten een voor jou op maat gemaakt traject invullen.

PROX6 kan de trainingen voor je verzorgen op het gebied van:

  • Axelos Best Practices in projectmanagement (MSP, Prince2, P3O)
  • Scrum.org gebaseerde trainingen voor  Product Owner en Scrum Master

Op het gebied van professionele effectiviteit en persoonlijk functioneren biedt PROX6 de mogelijkheid om 1 op 1 met een coach van ons gedurende een bepaalde tijd een coachingstraject in te richten.

Stakeholderspel

In de loop van de jaren hebben we een groot aantal workshops ontwikkeld. Voor bijna elk thema is een goede werkvorm beschikbaar. Als het nodig is om in teamverband tot nieuwe inzichten te komen of om een betere samenwerking te bereiken dan kan PROX6 dat voor je faciliteren.

We zijn bijzonder trots op de door ons zelf bedachte “serious game” het Stakeholderspel. Al vele malen met veel succes gespeeld bij grote organisaties, projectteams en onderwijsinstellingen.