Traineeship Financiële dienstverlening: ontwikkel jezelf als financieel expert!

Ben je op zoek naar een uitdagend en veelzijdig avontuur in de financiële dienstverlening? Wil je deel uitmaken van een talentprogramma dat je de kans biedt om te ontdekken welke rol binnen de financiële sector het beste bij je past? Dan is ons Traineeship Financiële dienstverlening dé ideale start van jouw veelbelovende carrière!

Over PROX6

PROX6 is een consultancybureau met ervaren professionals die trots zijn op hun werk en graag ergens bij willen horen. We werken aan grote veranderingen in klantorganisaties en gaan daarbij langdurige samenwerkingen aan. Onze consultants blijven betrokken van begin tot eind, waardoor je ze niet snel na enkele maanden weer ziet vertrekken. PROX6’ers houden van uitdagingen, werken met goede intenties en communiceren open en helder. Met onze ondernemende instelling pakken we kansen en lossen problemen op een vindingrijke manier op. Met een gezonde dosis humor en het nodige relativeringsvermogen kijken we naar dilemma’s. We behalen opmerkelijke resultaten in opdrachten met grote relevantie, met een grote complexiteit en met veel belanghebbenden. Bij PROX6 zijn we gemotiveerd om je te helpen en streven we naar een eerlijke, open en directe samenwerking. Wij dagen je uit om te ontdekken wat er anders kan, want als je écht een verandering wilt, doe je dat samen met mensen die écht anders denken.

Functieomschrijving

Als trainee bij PROX6 in de financiële dienstverlening krijg je de kans om ervaring op te doen bij diverse organisaties binnen de financiële sector zoals banken en verzekeringsmaatschappijen. Gedurende een tweejarig programma zul je verschillende uitdagingen aangaan en jezelf onderdompelen in de veelzijdigheid van de financiële wereld.

Ontwikkeling staat bij ons centraal. Naast het werken aan uitdagende opdrachten doorloop je een intensief ontwikkelprogramma waarin persoonlijke en professionele groei worden gestimuleerd. Je krijgt individuele coaching en trainingen om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast ontdek je jouw leiderschapspotentieel en leer je hoe je een positieve impact kunt maken binnen de financiële sector.

Je gaat de diepte in op het vakgebied veranderkunde en je doet een stevige dosis branchekennis op die je later erg goed van pas gaat komen.

Tijdens dit intensieve traineeship werk je aan relevante uitdagingen binnen de financiële sector en draag je bij aan innovatieve oplossingen voor complexe vraagstukken. Samen met je begeleider bepaal je je rol en word je ingezet bij verschillende opdrachtgevers binnen de sector. Dit biedt je een unieke kans om inzicht te krijgen in de werking van de financiële wereld en een waardevol netwerk op te bouwen.

Wat wij bieden:

  • Een inspirerend traineeship van twee jaar met afwisselende opdrachten bij diverse financiële instellingen.
  • Intensieve begeleiding en coaching om je talenten verder te ontwikkelen.
  • Een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een waardevol netwerk van professionals binnen de financiële sector.
  • De kans om bij te dragen aan innovatieve oplossingen voor belangrijke uitdagingen binnen de financiële wereld en een verschil te maken in de samenleving.

Wat wij vragen:

  • Een afgeronde hbo- of universitaire opleiding in een relevante studierichting, bijvoorbeeld finance of bedrijfseconomie.
  • Affiniteit met de financiële sector en de drive om bij te dragen aan een betere samenleving.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om in teamverband te werken.
  • Proactieve houding, leergierigheid en de wil om jezelf continu te blijven ontwikkelen.

Ben jij klaar voor een unieke reis binnen de wereld van financiën? Wil jij jezelf ontwikkelen tot een financieel expert die een positieve impact maakt op de maatschappij? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen we jou als onze nieuwe financiële dienstverlening trainee!

Over Manfred: Positieve, goede indruk. Goed in organiseren, plannen en directe aansturing.

- Marco van der Winden, manager corporate data management

Marèll is een harde werker, teamplayer, streeft constant naar procesoptimalisatie, analytisch en communicatief sterk, denkt graag met de omgeving mee, behulpzaam.

- Satish Channoo, Operationeel Manager

Silvia heeft Vitens enorm geholpen bij de technische en organisatorische opgave rondom procesautomatisering. Zij heeft als programmamanager, naast de inhoudelijke component, vooral gefocust op de implementatie en de veranderopgave. Dit heeft ze uitstekend opgepakt met prachtige resultaten. Silvia schakelt daarbij makkelijk tussen werkvloer en directie.

- Doeke Schippers, directie

Maak een afspraak
en leer ons kennen!

Wij kunnen het vertellen, maar zelf ervaren is beter. Als je het écht anders wilt, doe je dat met mensen die écht anders zijn.