Vacature consultant

PROX6 is op zoek naar een ervaren consultant: een projectleider, programma- of interimmanager. Iemand die onder zijn/haar (tijdelijke) leiderschap het verschil kan maken voor onze klanten en onze medewerkers binnen projecten en programma’s. En iemand die de charme wil ervaren van het werken bij een klein en persoonlijk consultancybureau. 

Over PROX6

Bij PROX6 werk je met de kracht en bevlogenheid van een klein team. Wij zijn met een team van 15 collega’s actief op (veelal) individuele opdrachten binnen de overheid, nutsbedrijven en financiële dienstverlening. Samen leren en onderlinge betrokkenheid zijn kenmerkend voor PROX6. Wij zijn met enige regelmaat, in wisselende samenstelling, op ons kantoor in Maarssen te vinden. Dit doen wij om te verbinden, elkaar niet uit het oog te verliezen, te kunnen leren (intervisie) en soms ook te kunnen ventileren! 

We kunnen ervoor kiezen om een uitgebreide profielomschrijving te maken, maar hebben besloten om dit niet te doen. Jouw ’track record’ spreekt namelijk voor zich en je kunt ons haarfijn uitleggen welke invulling jij geeft aan jouw leiderschap en welke successen je hebt behaald. Je weet ook ons te inspireren. Dit is wat we verwachten van een ervaren projectleider, programma- of interimmanager.

Wat wij bieden:

  • Een vaste aanstelling.
  • Het salaris ligt tussen €5000 en €7500 bruto bij een fulltime dienstverband (40 uur per week) en is afhankelijk van jouw ‘track record’ en inzetbaarheid.
  • Een hecht team waar jullie elkaar écht kennen.
  • Aandacht voor jouw professionele en persoonlijke groei.
  • Secundaire voorwaarden, zoals een bonusregeling en een mobiliteitsvergoeding.
  • Let op: bij ons regel je je pensioen zelf.

Wensen:

  • Ons netwerk en daarmee het aanbod van interessante opdrachten is het grootst in de Randstad. Bij voorkeur ben je daar dan ook woonachtig, zodat wij je een acceptabele reistijd kunnen bieden van ongeveer één uur (enkele reis). Tenzij je het geen probleem vindt om te reizen: ook dan staat onze deur voor je open.
  • Jouw leiderschap beperkt zich niet tot de klant. Ook voor onze collega’s ben je een voorbeeld en vervul je mentortaken. 
  • Betrokkenheid bij PROX6 en ondersteuning bij interne werkzaamheden, zoals accountmanagement, marketing of andere zaken die je opmerkt. 

Koffie drinken? App/bel met Mike: +31 6 13854767

Over Manfred: Positieve, goede indruk. Goed in organiseren, plannen en directe aansturing.

- Marco van der Winden, manager corporate data management

Marèll is een harde werker, teamplayer, streeft constant naar procesoptimalisatie, analytisch en communicatief sterk, denkt graag met de omgeving mee, behulpzaam.

- Satish Channoo, Operationeel Manager

Silvia heeft Vitens enorm geholpen bij de technische en organisatorische opgave rondom procesautomatisering. Zij heeft als programmamanager, naast de inhoudelijke component, vooral gefocust op de implementatie en de veranderopgave. Dit heeft ze uitstekend opgepakt met prachtige resultaten. Silvia schakelt daarbij makkelijk tussen werkvloer en directie.

- Doeke Schippers, directie

Maak een afspraak
en leer ons kennen!

Wij kunnen het vertellen, maar zelf ervaren is beter. Als je het écht anders wilt, doe je dat met mensen die écht anders zijn.