Tevreden klanten

ROBOTISERING GEMEENTEPROCESSEN

Voor de gemeente Ede werken we aan het automatiseren en standaardiseren van veel voorkomende activiteiten door het inzetten van Robotic Process Automation (RPA).

Migratie pensioensysteem

Voor pensioenuitvoerder PGGM hebben we het projectmanagement gevoerd over de migratie van 1 van de belangrijkste pensioenfondsen dat PGGM in beheer heeft. Alle medewerkers en oud medewerkers van het betreffende bedrijf zijn zonder dat ze er iets van hebben gemerkt overgegaan naar een nieuwe omgeving.

VERBETERING KLANTGERICHTHEID

Voor uitvoeringsinstelling UWV hebben wij het proces van debiteurenbeheer van reactief en administratief omgevormd naar een klantgerichte, proactieve benadering. 

Ontvlechting SAP ERP systemen

Voor LED-fabrikant Lumileds hebben wij de carve-out van het primaire SAP ERP systeem van 5 grote productielocaties gemanaged waarbij de data van Lumileds is geïsoleerd van de data van Royal Philips Healthcare en Signify in het SAP ERP systeem van Signify.

Het programma is succesvol afgerond binnen de hiervoor gestelde tijd. Alle productielijnen draaien stabiel en zonder enig defect op de nieuwe SAP systemen die onderdeel waren van onze scope.

Lees meer over wat onze consultant heeft gedaan >>

VERNIEUWING KLANTENSERVICE

Voor Moneyou, de online bank van ABN AMRO, hebben we samen met een aantal partners er voor gezorgd dat de klantenservice klanten uit 4 verschillende landen professioneel kan blijven helpen. We hebben daarvoor met behulp van Salesforce Service Cloud de processen van inkomende telefonische en online vragen geoptimaliseerd en het oude systeem vervangen.

Lees meer over wat onze consultant heeft gedaan >>

GVB

Klantenservice in het OV

Voor dé vervoerder van onze hoofdstad, het GVB, hebben wij Microsoft Dynamics 365 geïmplementeerd als CRM oplossing om de klantenservice te verbeteren. 

Lees meer over wat onze consultant heeft gedaan >>

Paperless gemeente

Voor de gemeente Utrecht hebben wij een record management organisatie opgezet en geïmplementeerd om digitale informatie en documenten goed te kunnen beheren. Dit project is op een agile manier uitgevoerd door en voor de beoogde centrale en decentrale recordmanagers. Deze gemeente was de eerste grote gemeente in Nederland met een integrale vervanging van papieren documenten en een volledig digitaal archief met terugwerkende kracht tot 2014.

water

Voor Vitens, het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland, hebben we het programmamanagement gevoerd over het programma waarin een uniforme standaard van de procesautomatisering gerealiseerd is. Daarmee is een blijvende bijdrage geleverd aan het nu en in de toekomst garanderen van productie en levering van drinkwater.

ONLINE MARKETING

Voor een Marketingbureau is 1 van onze consultants berokken bij het opzetten van een nieuw social media platform dat in house bij klanten kan worden gebruikt voor interactieve online communicatie met personeel en klanten. Daarnaast is ze betrokken bij het opzetten van de marketingaanpak voor klanten van dit bureau en het produceren van de bijbehorende content en het inrichten van de online kanalen.