CONSULTANCY

 

 

ADVISEREN

Voor onze klanten zijn we vaak betrokken bij het vertalen van strategische keuzes naar operationele invulling. Vanuit onze natuurlijke houding om de vraag achter de vraag te willen begrijpen adviseren wij onze klanten hoe een verandervraagstuk het beste kan worden aangepakt.

Toen ik de kans kreeg om namens PROX6 voor de Belastingdienst een hele nieuwe organisatie in te richten heb ik die met beide handen aangegrepen

 

 

BESTUREN

Om een verandering van begin tot einde te kunnen doorvoeren is een goede besturing essentieel. PROX6 consultants vullen daar de rollen in die nodig zijn. Zowel in een agile georiënteerde omgeving als in een op Prince2 en MSP gebaseerde aanpak zijn onze consultants als een vis in het water.

Ik vind het een eer om het CJIB te mogen begeleiden in het introduceren van Hybride Werken. Ik kan daar mijn eerder opgedane ervaring bij andere klanten goed toepassen.

 

 

IMPLEMENTEREN

Er komt nogal wat kijken bij het blijvend inbedden van een verandering in een organisatie. Onze consultants worden vaak gevraagd om hierin het voortouw te nemen. Onze mensen zijn veelzijdig en goed onderlegd en kunnen vaak meerdere rollen in een implementatietraject vervullen.

Mijn eerste klus bij PROX6 is gelijk een hele stevige. Ik mag als interim manager Wehkamp helpen om de enorme groei in online winkelen in goede banen te leiden

PROX6 ACADEMY

PROX6 gelooft in ruimte geven voor groei. Of het nou om onze eigen mensen gaat of om onze klanten. Groeien doe je door te leren. In de praktijk en via trainingen. Door vallen en door weer op te staan. We hebben onze gezamenlijke kennis gebundeld in wat we inmiddels de PROX6 Academy zijn gaan noemen

 

 

 

 

CHANGE ACTIVATION MASTERCLASS

Ben jij betrokken bij een verandertraject in jouw organisatie? Of word je binnenkort betrokken? Wil je, de juiste aanpak die o.a. is afgestemd met de sponsor, waarin de veranderuitdaging is benoemd, de cultuur juist is  ingeschat en de verandergereedheid is bepaald?​ Of wil je juist individuele verandering activeren? En over de juiste vaardigheden en hulpmiddelen beschikken?​

Dit alles (en meer) leer je in de Change Activation Masterclass. PROX6 organiseert deze een aantal keer per jaar.

 

 

OPLEIDINGEN EN COACHING

We brengen graag onze kennis en ervaring over op anderen.  We kunnen met eigen docenten een voor jou op maat gemaakt traject invullen.

PROX6 kan de trainingen voor je verzorgen op het gebied van:

 Axelos Best Practices in projectmanagement (MSP, Prince2, P3O)

Scrum.org gebaseerde trainingen voor  Product Owner en Scrum Master

Op het gebied van professionele effectiviteit en persoonlijk functioneren biedt PROX6 de mogelijkheid om 1 op 1 met een coach van ons gedurende een bepaalde tijd een coachingstraject in te richten.

 

 

STAKEHOLDERSPEL “BEN JE DE SPOIN OF DE PION”

In de loop van de jaren hebben we een groot aantal workshops ontwikkeld. Voor bijna elk thema is een goede werkvorm beschikbaar. Als het nodig is om in teamverband tot nieuwe inzichten te komen of om een betere samenwerking te bereiken dan kan PROX6 dat voor je faciliteren.

We zijn bijzonder trots op de door ons zelf bedachte “serious game” het Stakeholderspel. Al vele malen met veel succes gespeeld bij grote organisaties, projectteams en onderwijsinstellingen.