“It always seems impossible until it’s done.”

Nelson Mandela

Wij  zijn natuurtalenten in het succesvol invoeren van veranderingen. Net dat extra stapje zetten dat nodig is om echt succesvol te zijn, daar vallen we in op. Creatief en innovatief denken maakt ons als geen ander een partner in een wereld waar digitale transformatie aan de orde van de dag is. 

Maak kennis met onze mensen: 

Paul Hurkens

Paul Hurkens

Eigenaar / Project- en Programmamanager

"Ik houd er niet van om kaders op te rekken... Ik wil ze doorbreken"

Ik ben een sterk resultaat gedreven verander- en programmamanager die het geweldig vindt om initiële weerstanden tegen verandering om te buigen in meestand, beweging en resultaat. Met goed gevoel voor de menselijke verhoudingen ben ik in staat om snel goed functionerende resultaatgerichte teams neer te zetten. Projecten en veranderingstrajecten waar ik voor verantwoordelijk ben zijn daardoor succesvol. Ik ben een extravert persoon met overzicht en ik neem besluiten op rationele analyses en afwegingen. Ik voel mij als een vis in het water in dynamische omgevingen waar leiderschap, creativiteit en organisatiesensitiviteit gevraagd worden. Politiek “lastige klussen” benader ik met een open instelling en pragmatische aanpak waardoor weerstand verandert in vertrouwen en samenwerking.
Bij PROX6 ben ik samen met Ruud en Silvia verantwoordelijk voor de strategie. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de financiële huishouding van het bedrijf.

Silvia Zonneveld

Silvia Zonneveld

Eigenaar / Project- en Programmamanager

“Practice what you preach”

Het verschil helpen maken, daar gaat consultancy voor mij over. “Gewoon” doen wat nodig is voor de klant. Hoe lastiger het traject en hoe meer weerstand, hoe leuker. Ik word ingezet in rollen als programmamanager, interim manager en consultant. Als coach help ik mensen om hun talenten te vinden en beter te benutten. Als trainer breng ik mijn enthousiasme en ervaring over via onze PROX6 Academy. Binnen PROX6 ben ik verantwoordelijk voor HR en opleidingen.

Ruud Peeters

Ruud Peeters

Eigenaar / Project- en Programma manager / Niet heel handig met wordpress

"Waar anderen stoppen ga ik door"

Toegevoegde waarde, daar gaat het voor mij om. Ik heb een hekel aan projecten van het type "operatie geslaagd, patient overleden". Mijn opdrachten vervul ik in verschillende rollen. Als programmamanager, projectmanager of als consultant. Meestal in de financiele dienstverlening. Naast het werk dat ik bij onze klanten doe ben ik bij PROX6 verantwoordelijk voor de interne organisatie. 

Eveline van Lent

Eveline van Lent

Office manager / Scrum Master

"Volg je hart, want dat klopt."

Als Office Manager bij PROX6 heb ik een centrale rol in de organisatie. PROX6 heeft een gezonde ambitie en wil graag verder groeien en het office management speelt daarin een belangrijke rol. Ondanks dat de collega’s grotendeels werkzaam zijn bij de klant, is er sprake van een hecht team van collega’s. Er worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd waar we elkaar treffen, zoals teammeetings, borrels en fun-meetings. Ook ons kantoor in Maarssen draagt bij aan het ‘PROX6-gevoel’ en daarmee zijn we klaar voor een mooie toekomst!

Manfred Plas

Manfred Plas

Project Manager / Scaled Agile Portfolio manager

"Als een vis in het water in dynamische omgevingen." 

Ik ben een humorvolle, daadkrachtige en resultaatgerichte projectleider en senior PMO’er die meestal aan een half woord genoeg heeft. Met gevoel voor mensen en organisatie ben ik vooral bezig met het verwezenlijken van doelstellingen van mijn klanten. Ik heb ruime ervaring in het opzetten en zelfstandig runnen van programma- en project support offices. Ik werk vaak langdurig bij klanten die mij waarderen om mijn vasthoudendheid en omdat ik goed kan omgaan met druk en verandering. Ik voel me het meest thuis in dynamische omgevingen waar mijn leiderschap, creativiteit en organisatiesensitiviteit tot zijn recht komt.

Raphaël Spanjaard

Raphaël Spanjaard

Project Manager / Implementatie Consultant / Product Owner

"Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan!"

Ik ben een analytisch sterke consultant met een grote drive en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Door mijn gedrevenheid ben ik altijd in staat meerwaarde te creëren voor mijn stakeholders. Daarbij heb ik veel oog voor strategische beslissingen & visie en blijf ik the big picture zien. Ik maak mij nieuwe situaties snel eigen en weet deze snel te doorgronden. Tevens heb ik een goed beeld van de processen en cultuur binnen grote organisaties, waarmee ik een goede gesprekspartner ben voor managers en stakeholders. Ik ben in staat om snel te schakelen ongeacht de cultuur of het niveau. Uiteraard ben ik altijd bereid om de handen uit de mouwen te steken en mijn deel van het uitvoerende werk op me te nemen.

Mirjam de Bruin

Mirjam de Bruin

Portfolio Officer / Senior PMO

"Doe alles wat je doet met hart en ziel!"

Ik ben een zeer ervaren en vakinhoudelijk sterk ontwikkelde PMO-specialist met passie voor het vak. Ik vind het leuk om mijn kennis uit te dragen, mensen mee te nemen in de ontwikkeling van project, programma en portfolio management in de organisatie waar ze werken. Door de volwassenheid van de PMO organisatie samen met de betrokken medewerkers in kaart te brengen en op basis daarvan verbeteringen aan te brengen help ik organisaties om tot betere prestaties te komen. Hierbij vind ik het belangrijk om iedereen te laten leren en zich te verbeteren zodat al het potentieel gebruikt wordt.

Shanti Narain

Shanti Narain

Senior Project Management Officer

"Stay true to yourself by knowing the self"

Ik ben een een positief ingestelde persoonlijkheid; resultaatgericht, praktisch, integer en met een hands on mentaliteit. Ik ben een ervaren PMO-specialist die voornamelijk in de financiële branche voor project en programmabureaus werkt. Ik heb samen met collega’s meerdere malen en succesvol project- en programmabureaus ingericht en ondersteund. Ik ben een gedreven persoon met een groot kwaliteits- en verantwoordelijkheidsgevoel. Op een vriendelijke maar volhardende manier zorg ik dat de klus geklaard wordt. Als echte teamspeler ben ik bij klanten verantwoordelijk voor alle aspecten van het PMO-vakgebied.

Gijsbert Essink

Gijsbert Essink

Product Owner / Project Manager

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in het besturen en begeleiden van agile softwareontwikkeling in de Travel, Health en Automotive industrie. Tijdens mijn carrière heb ik me gespecialiseerd in het opzetten en door-ontwikkelen van software platformen, het realiseren van koppelingen en het stroomlijnen van IT-processen binnen de organisatie. Mijn sterkste eigenschappen zijn dat ik zowel met klanten als ontwikkelaars kan schakelen, technisch sterk ben en een extra stap doe om het beste resultaat te behalen. 

Vera de Jong

Vera de Jong

Consultant

Mensen ontzorgen is hetgeen waar ik blij van word en energie van krijg. Door de minor Project Management te volgen, kwam ik erachter dat ik in staat ben om mensen mee te krijgen in mijn enthousiasme en toffe projecten uit te voeren. Mijn collega's beschrijven mij als iemand die goed kan coördineren en samenwerken. Ik onderscheid mij van anderen door mijn creativiteit op een verassende manier in te zetten op de werkvloer.