Nutsbedrijven

Een nutsbedrijf heet niet voor niets een nutsbedrijf. Het is van nut voor iedereen. Daarom heeft iedereen belang bij een goede organisatie. Hoe zorg je daarvoor? Door communicatie zo helder als water en een energieke werklust.

Met beide handen aangrijpen

Loopt het spaak bij een nutsbedrijf, dan voelt de hele markt het. Vertraging van oplevering nieuwbouw, aansluitingen gas, water en licht en uitval van stroom zijn voorbeelden hiervan. Maar problemen zijn er om op te lossen. Sterker nog, voor de verandermanagers en consultants van PROX6 is het een uitdaging die we met beide handen aangrijpen.

vitens-logo

Vitens: programmamanagement

Voor Vitens, het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland, hebben we het programmamanagement gevoerd over het programma waarin een uniforme standaard van de procesautomatisering gerealiseerd is. Daarmee is een blijvende bijdrage geleverd aan het nu en in de toekomst garanderen van productie en levering van drinkwater.

Energie Data Services Nederland: programma- en stakeholdermanagement

EDSN is de overkoepelende organisatie van de regionale netbeheerders in Nederland. Het programma C-ARM (centraal allocatie, reconciliatie en meetdata van klanten) draait om het neerzetten van één centraal dataplatform voor alle regionale netbeheerders in Nederland. Hiervoor is een issue- en risico-tool geïmplementeerd, voorzagen wij in stakeholdermanagement tussen het programma C-ARM en de lokale netbeheerders en zetten wij de backoffice van het programma op.

Overheid

Financiële dienstverlening

Andere branches

Over Manfred: Positieve, goede indruk. Goed in organiseren, plannen en directe aansturing.

- Marco van der Winden, manager corporate data management

Marèll is een harde werker, teamplayer, streeft constant naar procesoptimalisatie, analytisch en communicatief sterk, denkt graag met de omgeving mee, behulpzaam.

- Satish Channoo, Operationeel Manager

Silvia heeft Vitens enorm geholpen bij de technische en organisatorische opgave rondom procesautomatisering. Zij heeft als programmamanager, naast de inhoudelijke component, vooral gefocust op de implementatie en de veranderopgave. Dit heeft ze uitstekend opgepakt met prachtige resultaten. Silvia schakelt daarbij makkelijk tussen werkvloer en directie.

- Doeke Schippers, directie

Maak een afspraak
en leer ons kennen!

Wij kunnen het vertellen, maar zelf ervaren is beter. Als je het écht anders wilt, doe je dat met mensen die écht anders zijn.