Carrière


Wij vinden het belangrijk dat jij als consultant werk doet op een manier die bij jou past. Om daarop in te spelen, bieden we verschillende mogelijkheden, allemaal gericht op jouw persoonlijke ambitie en behoeften.

Het is belangrijk dat jij als consultant werk doet op een manier die bij jou past. Om daarop in te spelen, bieden we verschillende mogelijkheden, allemaal gericht op jouw persoonlijke ambitie en behoeften.

Vacatures

Op zoek naar een baan waarin je je kan ontwikkelen tot consultant? En wil je graag deel uitmaken van een team dat elkaar helpt en versterkt, en waar je heel veel van elkaar kan leren? Dan is er bij ons altijd plek voor jou.

Lees meer

Ondernemen

Ben je een ervaren consultant en droom je er al een tijdje van om een eigen bedrijf te starten? Dat kan bij PROX6. We komen graag in contact met ondernemers die samen met ons een nieuwe PROX6-vestiging willen opzetten.

Lees meer

Zelfstandig professionals

Ook voor zelfstandig professionals is PROX6 een thuisbasis. Als je graag met ons wilt samenwerken maar er bewust voor kiest om zelfstandig te blijven, ben je van harte welkom. We hebben regelmatig interessante opdrachten en organiseren events en trainingen waar je anderen ontmoet en meer kunt leren.

Lees meer

Traineeship

Sinds 2022 starten regelmatig net afgestudeerde consultants hun carrière bij PROX6. Via ons individuele traineeship word je voorbereid op een eerste opdracht bij een van onze klanten. Leren en werken tegelijkertijd in een omgeving waar je je thuis voelt.

Lees meer

Over Manfred: Positieve, goede indruk. Goed in organiseren, plannen en directe aansturing.

- Marco van der Winden, manager corporate data management

Marèll is een harde werker, teamplayer, streeft constant naar procesoptimalisatie, analytisch en communicatief sterk, denkt graag met de omgeving mee, behulpzaam.

- Satish Channoo, Operationeel Manager

Silvia heeft Vitens enorm geholpen bij de technische en organisatorische opgave rondom procesautomatisering. Zij heeft als programmamanager, naast de inhoudelijke component, vooral gefocust op de implementatie en de veranderopgave. Dit heeft ze uitstekend opgepakt met prachtige resultaten. Silvia schakelt daarbij makkelijk tussen werkvloer en directie.

- Doeke Schippers, directie

Maak een afspraak
en leer ons kennen!

Wij kunnen het vertellen, maar zelf ervaren is beter. Als je het écht anders wilt, doe je dat met mensen die écht anders zijn.