Consultancy

Consultancy

Patrick

Wil je ontzorgd worden bij een project of ben je op zoek naar iemand die meedenkt over de te nemen stappen? Zeker als een opdracht complex is, met veel stakeholders en/of grote budgetten is het belangrijk een stevige sparringpartner te hebben. Iemand op wie je kunt bouwen. Die buiten de kaders durft te denken. Een consultant van PROX6, bijvoorbeeld.

Wat doet de consultant?

Om een verandering van begin tot einde te kunnen doorvoeren, is een goede besturing essentieel. Een consultant van PROX6 doet dat voor en met je. Onze consultant geeft deskundig advies, zowel op het gebied van strategische als over operationele kwesties. Consultants van PROX6 vullen de rollen in die nodig zijn om veranderingen soepel door te voeren. We nemen het voortouw, zijn veelzijdig en goed onderlegd. We steken onze handen uit de mouwen om een klus te klaren. Dit doen wij van PROX6 natuurlijk op onze eigen manier.

Relevante opdrachten

De opdrachten die een consultant uitvoert variëren van complexe vraagstukken waar veel stakeholders bij betrokken zijn tot interim-managementopdrachten. We werken voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven en grote overheidsinstanties, maar we zijn er natuurlijk ook voor de kleinere organisaties.

Zelf ervaren?

Ben je op zoek naar een consultant om een verandering of project te (bege)leiden? We denken graag met je mee. We kunnen je vertellen hoe wij waarde toevoegen, maar je kunt het ook zelf ervaren. Neem daarvoor contact met ons op!

Verandermanagement

Interim-management

Stakeholdergame

Over Manfred: Positieve, goede indruk. Goed in organiseren, plannen en directe aansturing.

- Marco van der Winden, manager corporate data management

Marèll is een harde werker, teamplayer, streeft constant naar procesoptimalisatie, analytisch en communicatief sterk, denkt graag met de omgeving mee, behulpzaam.

- Satish Channoo, Operationeel Manager

Silvia heeft Vitens enorm geholpen bij de technische en organisatorische opgave rondom procesautomatisering. Zij heeft als programmamanager, naast de inhoudelijke component, vooral gefocust op de implementatie en de veranderopgave. Dit heeft ze uitstekend opgepakt met prachtige resultaten. Silvia schakelt daarbij makkelijk tussen werkvloer en directie.

- Doeke Schippers, directie

Maak een afspraak
en leer ons kennen!

Wij kunnen het vertellen, maar zelf ervaren is beter. Als je het écht anders wilt, doe je dat met mensen die écht anders zijn.