De PROX6-methode

De PROX6-methode

PROX6 heeft in de loop van de jaren een eigen manier van werken ontwikkeld. Deze is gebaseerd op onze kernwaarden Ondernemerschap, No-nonsense, Vertrouwen, Vindingrijkheid, Humor en Lef. Gecombineerd met de ervaringen die we hebben opgedaan bij onze klanten en de talenten van onze mensen levert dit een unieke aanpak op.

Wat mag je van ons verwachten?

Het begint direct bij de opdracht. We stellen vast wat de vraag is achter de vraag. Wat is de bedoeling? Wat moet er bereikt worden? Wie wordt er blij van? We stemmen dit eerst goed af met de opdrachtgever voordat we aan de slag gaan. Als ondernemende consultants stellen we het klantbelang voorop.

Als we aan de slag gaan, dan weten we waar we aan beginnen. We bereiden ons voor, lezen ons in en gaan methodisch te werk. Door eerst een goede analyse van de situatie te maken, gebaseerd op feiten en data. Vervolgens starten we met een gedragen en haalbare aanpak, gericht op het leveren van toegevoegde waarde.

Met kennis van de methoden en technieken die onze klanten toepassen, gaan we aan het werk. We nemen een gedegen kennis van de branche, de producten en de processen mee en kiezen voor een benadering die effectief en efficiënt is. Met een no nonsense-instelling doen we wat er moet gebeuren. Geen bureaucratie, maar vindingrijke en verrassende oplossingen waar anderen misschien nooit aan gedacht zouden hebben.

We werken samen met onze klanten aan voor hen belangrijke veranderingen met oog voor de menselijke maat en onderlinge verhoudingen. Resultaatgericht. Met de nodige dosis humor. Zo doorbreken we belemmerende overtuigingen. Dit maakt ons al ruim 15 jaar succesvol in wat we doen.

Consultancy

Verandermanagement

Interim-management

Traineeships

Over Manfred: Positieve, goede indruk. Goed in organiseren, plannen en directe aansturing.

- Marco van der Winden, manager corporate data management

Marèll is een harde werker, teamplayer, streeft constant naar procesoptimalisatie, analytisch en communicatief sterk, denkt graag met de omgeving mee, behulpzaam.

- Satish Channoo, Operationeel Manager

Silvia heeft Vitens enorm geholpen bij de technische en organisatorische opgave rondom procesautomatisering. Zij heeft als programmamanager, naast de inhoudelijke component, vooral gefocust op de implementatie en de veranderopgave. Dit heeft ze uitstekend opgepakt met prachtige resultaten. Silvia schakelt daarbij makkelijk tussen werkvloer en directie.

- Doeke Schippers, directie

Maak een afspraak
en leer ons kennen!

Wij kunnen het vertellen, maar zelf ervaren is beter. Als je het écht anders wilt, doe je dat met mensen die écht anders zijn.