Overheid

Overheidsinstellingen zijn grote organisaties, waarbij verandering vaak moeizaam gaat. In het publieke belang is het nodig dat deze organisaties efficiënt en effectief werken. Om dat te bereiken is soms een frisse wind nodig. Een deskundige stem die durft te zeggen dat het anders moet.

1600 organisaties

Onze overheid bestaat uit meer dan 1600 organisaties en instanties. Samen zorgen ze ervoor dat ons land reilt en zeilt. Net zoals op alle plekken waar veel mensen invulling moeten geven aan steeds veranderende doelen, loopt er weleens iets spaak. Zaak om snel, concreet en onomwonden de boel weer op de rit te krijgen. Dat doet de consultant van PROX6.

gemeente-ede

Gemeente Ede: robotisering gemeenteprocessen

Burgers hebben veel te maken met dienstverlening vanuit de gemeente. Het helpt de burger én de gemeentelijke organisatie als deze processen soepel verlopen. Voor de gemeente Ede werken wij hieraan. We hebben er bijvoorbeeld voor gezorgd dat het bezwaar op een WOZ-taxering in plaats van binnen enkele weken nu binnen enkele minuten wordt behandeld.

logo-uwv

UWV: Verbetering klantgerichtheid

Samen met een projectteam van het UWV heeft een projectmanager van PROX6 het proces van debiteurenbeheer omgevormd. Nu is dit niet meer reactief en administratief, maar is er een klantgerichte, proactieve werkwijze. We hebben hier heel nauw samengewerkt met de afdelingen die dit werk doen en door veel uit te proberen en te leren van wat wel en niet goed ging een mooi resultaat neergezet.

logo-gemeente-utrecht

Gemeente Utrecht: Paperless gemeente

Voor de gemeente Utrecht hebben wij een record management organisatie opgezet en geïmplementeerd om digitale informatie en documenten goed te kunnen beheren. Deze gemeente was de eerste grote gemeente in Nederland met een integrale vervanging van papieren documenten en een volledig digitaal archief met terugwerkende kracht tot 2014.

logo-gvb

Gemeentelijk Vervoerbedrijf Amsterdam (GVB): Klantenservice

Voor dé vervoerder van onze hoofdstad, het GVB, hebben wij Microsoft Dynamics 365 geïmplementeerd als CRM-oplossing om de klantenservice te verbeteren.

UHT

De Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen (UHT) is een apart onderdeel van Dienst Toeslagen. In 2020 is gestart met het financieel herstel van gedupeerde ouders. PROX6 is gevraagd om de Catshuisregeling op te zetten en uit te voeren. De Catshuisregeling is er om gedupeerde ouders sneller en ruimer te compenseren. Eén van de afspraken is dat alle ouders zo snel mogelijk €30.000 krijgen. Ouders die recht hebben op een hoger bedrag, krijgen dat bedrag na een integrale behandeling alsnog. De aanmeldingen waren echter veel hoger dan aanvankelijk verwacht en ook bleek dat slechts 25% van deze aanvragen geautomatiseerd getoetst te kunnen worden. PROX6 zit op dit moment met diverse consultants op verschillende rollen binnen de organisatie van UHT: afdelingsmanagers, teamleiders en projectleiders. Een uitdaging met grote maatschappelijk impact.

Financiële dienstverlening

Nutsbedrijven

Andere branches

Over Manfred: Positieve, goede indruk. Goed in organiseren, plannen en directe aansturing.

- Marco van der Winden, manager corporate data management

Marèll is een harde werker, teamplayer, streeft constant naar procesoptimalisatie, analytisch en communicatief sterk, denkt graag met de omgeving mee, behulpzaam.

- Satish Channoo, Operationeel Manager

Silvia heeft Vitens enorm geholpen bij de technische en organisatorische opgave rondom procesautomatisering. Zij heeft als programmamanager, naast de inhoudelijke component, vooral gefocust op de implementatie en de veranderopgave. Dit heeft ze uitstekend opgepakt met prachtige resultaten. Silvia schakelt daarbij makkelijk tussen werkvloer en directie.

- Doeke Schippers, directie

Maak een afspraak
en leer ons kennen!

Wij kunnen het vertellen, maar zelf ervaren is beter. Als je het écht anders wilt, doe je dat met mensen die écht anders zijn.