Ondernemen

Ondernemen

ondernemen

Heb jij de droom om een eigen consultancybureau op te starten en te laten groeien, terwijl je als consultant actief blijft? Bij PROX6 begrijpen we dat jouw passie zowel bij consultancywerk als ondernemerschap ligt. We zijn er om jou te ondersteunen en jouw expertise als programmamanager, projectmanager of interim manager te benutten, terwijl je bouwt aan jouw eigen bedrijf met een team van professionele consultants.

Samen bouwen aan een consultancybureau met landelijke dekking

on·der·ne·men (ondernam, heeft ondernomen)
1 op zich nemen
2 beginnen te doen; = uitvoeren: actie ondernemen

Waarom kiezen voor PROX6 als Consultant-Ondernemer?

Ondernemersvrijheid en begeleiding: Als consultant-ondernemer krijg je bij PROX6 de vrijheid om je consultancybureau op te zetten, terwijl je kunt rekenen op onze begeleiding en expertise. We begrijpen de uitdagingen van het ondernemerschap en staan klaar om jou te ondersteunen bij elke stap van jouw ondernemersreis.

Dual impact: Met PROX6 kun je jouw consultancy expertise volledig benutten en tegelijkertijd werken aan jouw eigen bedrijf. Jouw rol als programmamanager, projectmanager of interim manager zal een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van jouw klanten, terwijl je bouwt aan een team van professionele consultants onder jouw leiding.

Netwerken en kansen: Als consultant-ondernemer kun je bij PROX6 rekenen op waardevolle netwerkcontacten en interessante projecten. We hebben veel contacten in de consultancywereld die jou kansen kunnen bieden om jouw vestiging te laten groeien en jouw eigen team van professionele consultants aan te trekken.

Landelijke dekking: Bij PROX6 streven we ernaar om landelijke dekking te bereiken met een aantal vestigingen. We hopen hiermee onze klanten van dienst te zijn door dichtbij hen te zijn en onze consultants een fijne thuisbasis te bieden zodat ze bijvoorbeeld niet onnodig veel tijd kwijt zijn aan reizen.

Bemiddeling voor ZZP’ers: Naast het hebben van een team van professionals in vaste dienst, biedt PROX6 ook bemiddeling voor opdrachten aan ZZP’ers. We geloven in een diverse talentenpool en willen onze klanten de flexibiliteit bieden om de beste consultants te kiezen die passen bij hun specifieke behoeften.

Stap voor stap succes: We begrijpen dat het combineren van consultancy werk en ondernemerschap uitdagend kan zijn. Bij PROX6 nemen we de tijd om samen met jou een strategisch plan te ontwikkelen en jouw consultancyonderneming geleidelijk te laten groeien. Met onze ondersteuning kun je jouw dubbele rol met vertrouwen vervullen.

Ondernemen met je hart: We moedigen jou aan om te ondernemen vanuit jouw hart en jouw unieke aanpak te ontwikkelen, waardoor zowel jouw klanten als jouw team van professionele consultants kunnen profiteren van jouw leiderschap.

Laten we onze krachten bundelen om een bloeiend consultancybedrijf op te bouwen onder jouw leiding, met een team van professionele consultants dat klaarstaat om de wereld te veroveren.

En als je meer wilt weten over hoe het is om samen te ondernemen met PROX6, kun je contact opnemen met een van onze andere succesvolle ondernemers: Mike Vink, Patrick Hertgers, Ruud Peeters of Silvia Zonneveld. Zij kunnen jou uit eerste hand vertellen over hun ervaringen. We kijken ernaar uit om van jou te horen en samen te bouwen aan een bloeiende toekomst in consultancy!

Vacatures

Zelfstandig professionals

Traineeship

Christian is een ervaren professional die weet wat er van hem verwacht wordt en daar ook naar handelt. Daarnaast is hij een fijne en prettige collega om mee samen te werken.Hij vormt zich snel een beeld van de organisatie waarin hij opereert en met welke stakeholders hij te maken heeft.

- Herman ter Haar, Opdrachtgever

Over Manfred: Positieve, goede indruk. Goed in organiseren, plannen en directe aansturing.

- Marco van der Winden, Manager Corporate Data Management

Marèll is een harde werker, teamplayer, streeft constant naar procesoptimalisatie, analytisch en communicatief sterk, denkt graag met de omgeving mee, behulpzaam.

- Satish Channoo, Operationeel Manager

Maak een afspraak
en leer ons kennen!

Wij kunnen het vertellen, maar zelf ervaren is beter. Als je het écht anders wilt, doe je dat met mensen die écht anders zijn.