Expertise


Heb je een schat aan expertise nodig? Bij PROX6 hebben we die. Deze kennis is toegankelijk voor iedereen die bij en met ons werkt. We vertellen je graag wat dit voor jou of jouw organisatie kan betekenen.

Heb je een schat aan expertise nodig? Bij PROX6 hebben we die. Deze kennis is toegankelijk voor iedereen die bij en met ons werkt. We vertellen je graag wat dit voor jou of jouw organisatie kan betekenen.

Consultancy

Iedereen kan zich consultant noemen. Als je aan iemand vraagt wat consultancy betekent, dan krijg je vaak heel verschillende antwoorden. Voor ons betekent consultancy vooral: ervoor zorgen dat je erop kan vertrouwen dat jouw vraagstuk wordt opgelost met een aanpak die bij jou past en tot de gewenste resultaten leidt.

Lees meer

Verandermanagement

Het managen van een verandering. Dat is nogal wat. Je krijgt te maken met alle aspecten van de organisatie. “People, Product, Process” en alles daaromheen. Je kan er als klant van PROX6 zeker van zijn dat we altijd alle aspecten meenemen. Geen spreadsheets en gestandaardiseerde aanpak gebaseerd op templates, maar een aanpak die aansluit op de situatie.

Lees meer

Interim-management

Op zoek naar tijdelijke vervanging van een manager en moet het iemand zijn die al eerder met het bijltje gehakt heeft? Dan kan PROX6 je helpen met de juiste man of vrouw voor de job. Zeker als het om een situatie gaat waar er dynamiek groot is en de veranderingen elkaar snel opvolgen. Je wilt dan niet iemand die op de winkel komt passen, maar iemand die ervoor zorgt dat het vaarwater weer rustig wordt.

Lees meer

Stakeholdergame

De stakeholdergame, ontwikkeld door PROX6, is een innovatieve serious game die organisaties en individuen helpt om stakeholdermanagement inzichtelijk te maken en om hier effectief mee om te gaan.

Lees meer

Over Manfred: Positieve, goede indruk. Goed in organiseren, plannen en directe aansturing.

- Marco van der Winden, manager corporate data management

Marèll is een harde werker, teamplayer, streeft constant naar procesoptimalisatie, analytisch en communicatief sterk, denkt graag met de omgeving mee, behulpzaam.

- Satish Channoo, Operationeel Manager

Silvia heeft Vitens enorm geholpen bij de technische en organisatorische opgave rondom procesautomatisering. Zij heeft als programmamanager, naast de inhoudelijke component, vooral gefocust op de implementatie en de veranderopgave. Dit heeft ze uitstekend opgepakt met prachtige resultaten. Silvia schakelt daarbij makkelijk tussen werkvloer en directie.

- Doeke Schippers, directie

Maak een afspraak
en leer ons kennen!

Wij kunnen het vertellen, maar zelf ervaren is beter. Als je het écht anders wilt, doe je dat met mensen die écht anders zijn.