Stakeholdergame

Stakeholdergame

Stakeholdergame

De stakeholdergame, ontwikkeld door PROX6, is een innovatieve serious game die organisaties en individuen helpt om stakeholdermanagement inzichtelijk te maken en om hier effectief mee om te gaan. In deze unieke game worden spelers uitgedaagd om hun strategisch inzicht te gebruiken en beslissingen te nemen over hoe ze verschillende stakeholders op een speelbord plaatsen, gebaseerd op hun invloed en belang binnen de casus.

Wat kun je verwachten?

Het spel daagt spelers uit om strategische beslissingen te nemen over hoe ze stakeholders op een bord plaatsen, rekening houdend met hun onderlinge relaties en de impact van hun acties. Spelers moeten nadenken over hoe bepaalde stakeholders de eindbeslissing kunnen beïnvloeden. Deze ‘pionnen’ en ‘spionnen’ moeten door de spelers benoemd worden en ook de eindbeslissing zal goed voorspeld moeten worden om het spel te kunnen winnen. 

Waarom de stakeholdergame spelen?

Wat de stakeholdergame zo leuk maakt, is dat het spelers in staat stelt om op een interactieve en boeiende manier te leren over stakeholdermanagement. Door de complexiteit van het beheren van verschillende stakeholders te vereenvoudigen en te visualiseren, kunnen spelers hun begrip van dit cruciale aspect van bedrijfsvoering en verander- en projectmanagement verbreden en hun vaardigheden aanscherpen.

Al met al biedt de stakeholdergame een waardevolle leerervaring voor organisaties en individuen die streven naar effectief stakeholdermanagement. Door spelers uit te dagen om strategische beslissingen te nemen en hun inzicht te vergroten in de dynamiek tussen verschillende belanghebbenden, helpt deze game organisaties om veerkrachtiger, responsiever en succesvoller te worden in een steeds complexere zakelijke omgeving.

Zelf ervaren?

Wil je meer weten over ons stakeholdergame en hoe we samen kunnen werken aan het verbeteren van uw stakeholdermanagement? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Consultancy

Verandermanagement

Interim-management

Christian is een ervaren professional die weet wat er van hem verwacht wordt en daar ook naar handelt. Daarnaast is hij een fijne en prettige collega om mee samen te werken.Hij vormt zich snel een beeld van de organisatie waarin hij opereert en met welke stakeholders hij te maken heeft.

- Herman ter Haar, Opdrachtgever

Over Manfred: Positieve, goede indruk. Goed in organiseren, plannen en directe aansturing.

- Marco van der Winden, Manager Corporate Data Management

Marèll is een harde werker, teamplayer, streeft constant naar procesoptimalisatie, analytisch en communicatief sterk, denkt graag met de omgeving mee, behulpzaam.

- Satish Channoo, Operationeel Manager

Maak een afspraak
en leer ons kennen!

Wij kunnen het vertellen, maar zelf ervaren is beter. Als je het écht anders wilt, doe je dat met mensen die écht anders zijn.