Blog


Wij delen regelmatig nieuwe informatie, tips en actualiteiten. Zo blijf jij op de hoogte. Lees hier de blogartikelen en laat je inspireren!

Wij delen regelmatig nieuwe informatie, tips en actualiteiten. Zo blijf jij op de hoogte. Lees hier de blogartikelen en laat je inspireren!

Vernieuwing doorvoeren doe je zo!

Verandering en vernieuwing doorvoeren in een bedrijf is essentieel om te blijven groeien en mee te blijven gaan met de tijd. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je dat jouw plannen van papier komen en in de praktijk worden toegepast door alle werknemers?

Lees verder

Over Manfred: Positieve, goede indruk. Goed in organiseren, plannen en directe aansturing.

- Marco van der Winden, manager corporate data management

Marèll is een harde werker, teamplayer, streeft constant naar procesoptimalisatie, analytisch en communicatief sterk, denkt graag met de omgeving mee, behulpzaam.

- Satish Channoo, Operationeel Manager

Silvia heeft Vitens enorm geholpen bij de technische en organisatorische opgave rondom procesautomatisering. Zij heeft als programmamanager, naast de inhoudelijke component, vooral gefocust op de implementatie en de veranderopgave. Dit heeft ze uitstekend opgepakt met prachtige resultaten. Silvia schakelt daarbij makkelijk tussen werkvloer en directie.

- Doeke Schippers, directie

Maak een afspraak
en leer ons kennen!

Wij kunnen het vertellen, maar zelf ervaren is beter. Als je het écht anders wilt, doe je dat met mensen die écht anders zijn.