Blog


Wij delen regelmatig nieuwe informatie, tips en actualiteiten. Zo blijf jij op de hoogte. Lees hier de blogartikelen en laat je inspireren!

Wij delen regelmatig nieuwe informatie, tips en actualiteiten. Zo blijf jij op de hoogte. Lees hier de blogartikelen en laat je inspireren!

Werken bij PROX6 is niet alleen leerzaam maar vooral heel leuk

‘Ik werk er nu twee jaar en merk een duidelijke persoonlijke groei op het gebied van zelfverzekerdheid en mezelf uitspreken. De persoonlijke coaching die je aangeboden krijgt levert veel resultaten op. Er wordt bovendien rekening gehouden met je persoonlijke situatie. Als ik minder beschikbaar ben door tentamenweken, dan wordt daar rekening mee gehouden.’ Lees Lucas’ verhaal hier!

Lees verder

Efficiënt samenwerken met stakeholders

Het managen van stakeholders is cruciaal voor het slagen van een project. Als een stakeholder beter betrokken is bij een project of innovatie, is de kans groter dat de uitkomst optimaal is. Goed contact en een efficiënte samenwerking zijn hiervoor essentieel.

Lees verder

Trends in projectmanagement: AI

AI heeft zich de afgelopen jaren, maar zeker de afgelopen maanden, ontwikkeld tot een baanbrekende technologie die zijn invloed heeft gehad op is projectmanagement. Met de opkomst van AI worden processen geautomatiseerd en verbeterd.

Lees verder

Vernieuwing doorvoeren doe je zo!

Verandering en vernieuwing doorvoeren in een bedrijf is essentieel om te blijven groeien en mee te blijven gaan met de tijd. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je dat jouw plannen van papier komen en in de praktijk worden toegepast door alle werknemers?

Lees verder

Over Manfred: Positieve, goede indruk. Goed in organiseren, plannen en directe aansturing.

- Marco van der Winden, manager corporate data management

Marèll is een harde werker, teamplayer, streeft constant naar procesoptimalisatie, analytisch en communicatief sterk, denkt graag met de omgeving mee, behulpzaam.

- Satish Channoo, Operationeel Manager

Silvia heeft Vitens enorm geholpen bij de technische en organisatorische opgave rondom procesautomatisering. Zij heeft als programmamanager, naast de inhoudelijke component, vooral gefocust op de implementatie en de veranderopgave. Dit heeft ze uitstekend opgepakt met prachtige resultaten. Silvia schakelt daarbij makkelijk tussen werkvloer en directie.

- Doeke Schippers, directie

Maak een afspraak
en leer ons kennen!

Wij kunnen het vertellen, maar zelf ervaren is beter. Als je het écht anders wilt, doe je dat met mensen die écht anders zijn.