Zelfstandig professionals

Zelfstandig professionals

zelfstandig professionals

Bij PROX6 werken we graag samen. Oók met zelfstandige professionals (met of zonder personeel). We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Ook zin om de handen ineen te slaan? Sluit je bij ons aan!

Samenwerken als zelfstandige professional (zp’er of zzp’er)

Het liefst willen we al onze klanten zo goed mogelijk helpen. Dat doen we onder andere samen met onze eigen bevlogen/enthousiaste collega’s. Maar om meer klanten goed te kunnen helpen, kunnen we meer talent gebruiken. Daarom bemiddelen we ook voor zzp’ers.

Inmiddels hebben we een flexibele schil opgebouwd van onafhankelijke consultants waar wij graag zaken mee doen. Om samen te werken moeten we elkaar dus goed leren kennen. Op die manier kunnen we jou mooie opdrachten aanbieden en voor onze klanten de juiste persoon vinden.

Persoonlijk contact en nieuwe opdrachten

Wij helpen jou onder andere met het vinden van nieuwe opdrachten. Dat begint met een goed gesprek én hulp bij een goed CV. We geven graag (vanuit onze ervaringen) feedback om de kans op succes te vergroten. Ook kunnen we eventueel helpen met een onderbouwende motivatie of het voorbereiden van een intake. Verder bieden we de mogelijkheid om eventuele opleidingen en trainingen met ons te volgen. Vooraf maken we duidelijke afspraken maken over wat je van elkaar kunt verwachten en spreken we een eerlijke prijs met je af. Je weet dus altijd waar je aan toe bent.

Vacatures

Ondernemen

Traineeship

Over Manfred: Positieve, goede indruk. Goed in organiseren, plannen en directe aansturing.

- Marco van der Winden, manager corporate data management

Marèll is een harde werker, teamplayer, streeft constant naar procesoptimalisatie, analytisch en communicatief sterk, denkt graag met de omgeving mee, behulpzaam.

- Satish Channoo, Operationeel Manager

Silvia heeft Vitens enorm geholpen bij de technische en organisatorische opgave rondom procesautomatisering. Zij heeft als programmamanager, naast de inhoudelijke component, vooral gefocust op de implementatie en de veranderopgave. Dit heeft ze uitstekend opgepakt met prachtige resultaten. Silvia schakelt daarbij makkelijk tussen werkvloer en directie.

- Doeke Schippers, directie

Maak een afspraak
en leer ons kennen!

Wij kunnen het vertellen, maar zelf ervaren is beter. Als je het écht anders wilt, doe je dat met mensen die écht anders zijn.