Over ons


Als je het écht anders wilt, doe je dat met mensen die écht anders zijn. Lees hier meer over ons!

Als je het écht anders wilt, doe je dat met mensen die écht anders zijn. Lees hier meer over ons!

Ons verhaal

Een gezond bedrijf is continu in ontwikkeling. Nieuwe strategische keuzes, grote projecten en veranderingen zijn aan de orde van de dag. Zowel bij PROX6 als haar opdrachtgevers. Lees hier ons verhaal!

Lees meer

Team PROX6

De succesformule voor een bedrijf is niet compleet zonder goede collega’s. We streven ernaar om net dat stapje extra te zetten. Voor onze eigen ontwikkeling én onze klanten. Maak hier kennis met ons team!

Lees meer

Impressie

Samen met het team doen we vaak leuke dingen, zoals borrels, feesten en ontwikkeldagen. Op deze pagina krijg je een impressie van PROX6 op zijn best!

Lees meer

Onze X-waarden

Het is natuurlijk fijn om onze missie en visie uit te leggen, maar als je op de een of andere manier gaat werken met of voor PROX6, dan krijg je te maken met onze PROX6-cultuur.

Lees meer

Over Manfred: Positieve, goede indruk. Goed in organiseren, plannen en directe aansturing.

- Marco van der Winden, manager corporate data management

Marèll is een harde werker, teamplayer, streeft constant naar procesoptimalisatie, analytisch en communicatief sterk, denkt graag met de omgeving mee, behulpzaam.

- Satish Channoo, Operationeel Manager

Silvia heeft Vitens enorm geholpen bij de technische en organisatorische opgave rondom procesautomatisering. Zij heeft als programmamanager, naast de inhoudelijke component, vooral gefocust op de implementatie en de veranderopgave. Dit heeft ze uitstekend opgepakt met prachtige resultaten. Silvia schakelt daarbij makkelijk tussen werkvloer en directie.

- Doeke Schippers, directie