Ons verhaal

Ons verhaal

Een gezond bedrijf is continu in ontwikkeling. Nieuwe strategische keuzes, grote projecten en veranderingen zijn aan de orde van de dag. Daarom is in 2007 PROX6 gestart, een plek vanwaaruit de consultants die hierbij nodig zijn bij jou aan de slag kunnen.

We zitten niet stil

Na de opstart in 2007 duurde het niet lang voordat de eerste medewerker werd aangenomen en we op zoek konden naar een passende eigen kantoorruimte. In Reeuwijk groeide PROX6 langzaam uit tot een volwaardig consultancybureau met meerdere consultants en opdrachtgevers, waarna we ons in 2016 vestigden in ons huidige kantoor in Maarssen. Onze consultants zitten bepaald niet stil. Ook binnen PROX6 is ‘verandering’ een belangrijk thema. We hebben onze eigen manier van werken ontwikkeld. Inmiddels zijn er twee vestigingen bijgekomen: PROX6 Oost Nederland BV en PROX6 West BV. Zo kunnen we onze klanten regionaal nog beter bedienen en zijn onze medewerkers dicht bij huis en werk.    

Opdrachten waar je blij van wordt

Onze werkwijze is gericht op het gebruiken van het eigen netwerk om nieuwe collega’s of opdrachtgevers te vinden. Hierbij kijken we vooral naar welke opdracht bij de consultant past. Waar worden onze consultants blij van en waar gaan ze graag aan de slag? Op die manier kunnen we optimale waarde toevoegen voor de klant.

Consultants die jouw taal spreken

Vanwege de harde groei en onze nieuwe werkwijze was het tijd voor een groter kantoor. PROX6 heeft zich toen gevestigd in Maarssen. Ook is er nu een tweede PROX6 vestiging in Nijmegen. Ons doel is dat een consultant in zijn eigen regio aan de slag gaat, zodat iedereen elkaar goed begrijpt. Want als je dezelfde taal spreekt, kom je tot een beter resultaat. Het scheelt natuurlijk ook een hoop reistijd en dat is wel zo prettig.

Resultaten die wij heel normaal vinden

De consultants van PROX6 zijn gemotiveerd om doelen te behalen. Hoe doen we dat?
• Door de nodige bescheidenheid en gevoel voor onze klant
• Door de juiste route te kiezen en hierop door te gaan als we denken dat het beter of anders kan, om het beste resultaat te bereiken
• Op een eerlijke, betrokken, verantwoordelijke manier
Zo bereiken we resultaten die we zelf heel normaal vinden, maar die in de ogen van anderen heel bijzonder zijn.

Veilige thuishaven

Inmiddels bestaat PROX6 uit een groeiende groep consultants met ieder hun eigen expertise binnen een (h)echt team. Een veilige thuishaven vanwaaruit je op het scherpst van de snede kunt opereren. Een plek waar je naar kunt terugkeren om te leren, sparren en ontwikkelen. Drink gerust eens een kop koffie met ons, dan praten we verder.

Christian is een ervaren professional die weet wat er van hem verwacht wordt en daar ook naar handelt. Daarnaast is hij een fijne en prettige collega om mee samen te werken.Hij vormt zich snel een beeld van de organisatie waarin hij opereert en met welke stakeholders hij te maken heeft.

- Herman ter Haar, Opdrachtgever

Over Manfred: Positieve, goede indruk. Goed in organiseren, plannen en directe aansturing.

- Marco van der Winden, Manager Corporate Data Management

Marèll is een harde werker, teamplayer, streeft constant naar procesoptimalisatie, analytisch en communicatief sterk, denkt graag met de omgeving mee, behulpzaam.

- Satish Channoo, Operationeel Manager

Maak een afspraak
en leer ons kennen!

Wij kunnen het vertellen, maar zelf ervaren is beter. Als je het écht anders wilt, doe je dat met mensen die écht anders zijn.