Werken bij PROX6 is niet alleen leerzaam maar vooral heel leuk

Werken bij PROX6 is niet alleen leerzaam maar vooral heel leuk

BLOG | 8 december 2023

Een uit de hand gelopen bijbaan, met enorme groeipotentie en kans voor zelfontwikkeling. Toen Lucas wel uitgekeken was op de schappen van de Albert Heijn, ging hij rondkijken in zijn netwerk naar iets wat dichter bij zijn studie lag. Al tijdens zijn studie Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen kon hij aan de slag.

Prox6

Hoe ben je bij PROX6 terechtgekomen?  

‘In de zomer van 2021 besloot ik dat ik geen zin meer had om in de supermarkt te blijven werken. Ik kende Mike via mijn ouders. Na veel wikken en wegen heb ik hem toch maar een keer gebeld of ik niet iets kon betekenen voor PROX6. Hij gaf aan veel mensen te zoeken en ik kon gelijk op gesprek komen. Niet lang daarna kon ik mijn handtekening onder het contract zetten.’

Hoe ziet een gemiddelde dag er voor jou uit?

‘Op dit moment houd ik vooral bezig met het realiseren van een traineeship. Hiervoor doe ik de recruitment en marketing, bijvoorbeeld. Daarnaast ben ik met Marèll bezig met marketingplan en pak ik interne projecten op. Ik werk een dag in de week vanuit huis en kom de andere dag zoveel mogelijk op kantoor. Eventuele afspraken plan ik op die dag: kennismakingen, meetings en activiteiten. Die dag gebruik ik om veel af te stemmen en te regelen met collega’s. Thuiswerken is uitwerken. Ik heb dan de volledige focus en kan ongestoord aan het werk.’

Wat maakt PROX6 anders dan andere werkgevers?

‘Het is voor mij het begin van mijn loopbaan. Wat me positief opviel is dat ik bij PROX6 vanaf de eerste dag serieus genomen werd. Ik heb nooit het gevoel gehad dat mijn mening of mijn inbreng er niet toe deed, ook al ben ik veruit het jongste en het minst ervaren. Ik word heel serieus behandeld; niet als student, maar als collega.’

Wat zijn kwaliteiten die je moet hebben als werknemer bij PROX6?

‘Ik denk dat je een bepaalde mate van leiderschap en ondernemerschap in je moet hebben. En je moet sociale vaardigheden hebben. Op kantoor kunnen we lol hebben, maar zeker ook hard werken. Ik werk er nu twee jaar en merk een duidelijke persoonlijke groei op het gebied van zelfverzekerdheid en mezelf uitspreken. De persoonlijke coaching die je aangeboden krijgt levert veel resultaten op. Er wordt bovendien rekening gehouden met je persoonlijke situatie. Als ik minder beschikbaar ben door tentamenweken, dan wordt daar rekening mee gehouden.’

Hoe zie je de toekomst bij PROX6 voor je?

‘We willen het nieuwe jaar aftrappen met de officiële start van het traineeship. Komende tijd zullen mijn werkzaamheden het coördineren daarvan zijn. Ik vind het leuk om me in een grote opdracht te bijten en daar een langere periode aan te werken. Dat is iets dat ik dan ook graag blijf doen: grotere projecten binnen PROX6. Fulltime werken hoeft van mij nog niet; ik wil eerst graag nog een master doen na mijn bachelor. Maar dat is goed te combineren.’

Zie jij jezelf binnenkort bij Lucas op kantoor zitten? Bekijk hier de vacatures!

Waarom is goede klantenservice zo ingewikkeld?

‘Een projectmanager moet oplossen en verbinden, maar ook inhoudelijk de kennis hebben’

Wat doe je aan een stroperige ICT-afdeling?

Doelen behalen: hoe doe je dat?

Efficiënt samenwerken met stakeholders

Trends in projectmanagement: AI

Vernieuwing doorvoeren doe je zo!

‘Het ondernemen bij PROX6 bevalt me ontzettend goed’

‘PROX6 voelt als een soort familie. Heel gaaf!’

Over Manfred: Positieve, goede indruk. Goed in organiseren, plannen en directe aansturing.

- Marco van der Winden, manager corporate data management

Marèll is een harde werker, teamplayer, streeft constant naar procesoptimalisatie, analytisch en communicatief sterk, denkt graag met de omgeving mee, behulpzaam.

- Satish Channoo, Operationeel Manager

Silvia heeft Vitens enorm geholpen bij de technische en organisatorische opgave rondom procesautomatisering. Zij heeft als programmamanager, naast de inhoudelijke component, vooral gefocust op de implementatie en de veranderopgave. Dit heeft ze uitstekend opgepakt met prachtige resultaten. Silvia schakelt daarbij makkelijk tussen werkvloer en directie.

- Doeke Schippers, directie

Maak een afspraak
en leer ons kennen!

Wij kunnen het vertellen, maar zelf ervaren is beter. Als je het écht anders wilt, doe je dat met mensen die écht anders zijn.