Meld je aan als ZZP-er

Ben jij ZZP-er? Welkom!

Bemiddeling

PROX6 bemiddelt ook voor ZZP’ers. In de loop van de jaren hebben we een flexibele schil opgebouwd van onafhankelijke consultants waar wij graag zaken mee doen. Ze hebben in het verleden met ons samengewerkt en wij durven voor hen onze hand in het vuur te steken. Wij helpen jou als ZZP-er onder andere met het vinden van nieuwe opdrachten. Aangezien wij vaak dichter bij het vuur zitten dan de meeste ZZP’ers kunnen wij mooie potentiële opdrachten aanbieden.

Als we gaan samenwerken, willen wij jou ook graag zelf kennen. Zo weten we dan net iets beter wat je kan en wat je voorkeur heeft. Als we iets interessants tegenkomen zullen we persoonlijk met je gaan schakelen. Daarnaast zorgen we ervoor dat je zo goed mogelijk voorgesorteerd wordt bij de klant, o.a. door in overleg met jou je CV goed te laten aansluiten op de aanvraag én als je daar behoefte aan hebt je te helpen met het formuleren van een onderbouwende motivatie. Deze dienstverlening staat in evenwicht met een eerlijke prijs die we duidelijk communiceren en afstemmen. Je weet bij ons altijd waar je aan toe bent.

Vacatures

Veelgestelde vragen

Waarom vul ik een formulier in om me aan te melden?

Op deze manier weten wij al wat meer over jou voordat we met je in gesprek gaan. We kunnen dan makkelijke gerichte vragen stellen om te onderzoeken of er een goede match is tussen jouw profiel en de klanten van PROX6.

Waar staan alle vacatures waar ik op kan reageren als ZZP-er?

Via deze link: Vacatures.

Wat zijn de vervolgstappen als ik heb gereageerd op een vacature?

Wij bekijken jouw CV en motivatie en of er een match is met de vacature.

Goede match? Dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag voor je om je aan te bieden bij de klant.

Geen goede match? Dan lichten we jou hierover in, dat we je op deze manier niet kunnen aanbieden bij de klant.

In beide gevallen is er sprake van veel communicatie met jou vanuit PROX6 waarin we jou op de hoogte houden van alle stappen en updates.

Wat gebeurt er als ik wordt aangenomen voor de opdracht?

We brengen jou hierover zo snel mogelijk op de hoogte. In dit geval moet er een overeenkomst met PROX6 ondertekend worden, dat je vanuit PROX6 werkzaam bent voor de klant.

Wat is de toegevoegde waarde van PROX6 voor mij?

Wij helpen jou met het vinden van een passende en uitdagende opdracht zodat jij je professie weer op een energieke manier kan uitvoeren. Hierbij maken wij gebruik van ons grote netwerk en wordt er veel onderling gecommuniceerd. Je kan bijvoorbeeld ook vragen om hulp bij het professionaliseren van je CV en tips & tricks bij je motivatiebrief.

Welke kosten zijn er verbonden aan samenwerking met PROX6?

Afhankelijk van de looptijd van het contract en de hoogte van het eindtarief berekenen we een fee van tussen 10% en 15% van het uurtarief. Andere kosten zijn er niet.

Geen ZZP-er, maar wel interesse in een samenwerking met PROX6?

Wij staan er altijd voor open om kennis te maken met je. Bekijk de sollicitatiepagina of neem contact met ons op via de contactpagina.