Over PROX6

Omdat onze mensen het verschil maken

Wij – Silvia, Paul, Eveline, Ruud, Mirjam, Mike, Manfred, Lucas, Fréderique, Liza, Vera, Ivo en Marèll – werken vanuit ons natuurlijke talent. We pakken de ruimte die we krijgen om ons te blijven ontwikkelen. Wij zijn gemotiveerd om jou te helpen, nieuwsgierig waarom je behoefte hebt aan iets anders of iets nieuws, en streven naar een eerlijke, open en directe samenwerking. Wij gaan integer, open en aandachtig met je om. Wij kijken voor jou buiten de kaders. Wij vragen wat er anders kan. Als je het écht anders wilt doe je dat met mensen die écht anders zijn. Laat je verrassen.

Daarnaast wonen onze consultants bij jou om de hoek. We geloven erin dat mensen die bij elkaar uit de buurt komen elkaar goed begrijpen. Op dit moment werken wij vanuit onze vestigingen in Maarssen en Nijmegen.

PROX6 in Maarssen

PROX6 in Nijmegen

Waarom is alles met een X cool?

Met de nodige bescheidenheid en gevoel voor understatement doen we ons werk. We bereiken resultaten die we zelf heel normaal vinden maar in die in de ogen van anderen als heel bijzonder worden ervaren. De opdrachten die we doen kenmerken zich door de aanzienlijke relevantie, grote complexiteit met veel stakeholders en soms met gigantische budgetten. We werken in de top van het  Nederlandse bedrijfsleven en voor bijna alle overheidsinstanties die ertoe doen.

We halen trajecten uit het slop die dreigen te ontsporen. We drukken door als we denken dat het beter of anders kan zodat er betere resultaten uit komen. We cijferen onszelf weg ter wille van het project of programma. We zijn gewoon keigoed in wat we doen en zijn met middelmaat niet tevreden. We gaan voorop in de strijd en slapen niet totdat we het einddoel hebben bereikt.

Onze klanten

In het hart van de verandering

Wij werken aan grote veranderingen in de organisatie van onze klanten. Veranderen kost tijd. Daarom gaan we met onze klanten een langdurig commitment aan. Je zult een consultant van ons niet vaak al na een paar maanden weer zien vertrekken. We blijven betrokken, van het begin tot het eind. We nemen onze verantwoordelijkheid en werken altijd vanuit onze kernwaarden Ondernemerschap, No Nonsense, Vertrouwen, Vindingrijkheid, Humor en Lef!

Afgelopen 15 jaar…

En geen enkel project is mislukt!