X-waarden

Wat ons kenmerkt

Stukje cultuur

Het is natuurlijk fijn om onze missie en visie uit te leggen, maar als je op de een of andere manier gaat werken met of voor PROX6, dan krijg je te maken met onze PROX6-cultuur. Hier bereiden wij jou graag alvast op voor, zodat dit geen verrassing meer is. Klik op een icon om onze X-waarden te ontdekken!

HUMOR

Humor geeft lucht aan zaken die serieus en soms zwaar kunnen zijn. Onze humor zetten we niet in om zaken weg te lachen maar om vanuit relativerend perspectief naar dilemma’s te kijken.

NO-NONSENSE

We gaan het niet mooier maken dan het is. Als we de oplossing kunnen geven op een half A4tje, waarom zouden we er dan meer tijd en geld voor vragen? We vinden het belangrijk om open en eerlijk te communiceren. Alles wat we doen, doen we in het belang van onze klanten.

VINDINGRIJK

We vinden altijd een weg. Hoe onzichtbaar en onmogelijk oplossingen ook lijken. We vinden een weg om problemen opgelost te krijgen.

LEF

We durven dingen anders te doen dan standaard en stellen hoge doelen, die net dat beetje extra vragen om ze te realiseren. We zorgen voor een maatwerkoplossing voor onze klant, zonder ons neer te leggen bij de beperkingen die de organisatie lijkt te geven. Daar heb je soms wat lef voor nodig.

VERTROUWEN

PROX6 heeft het vertrouwen met de klanten sneller dan gemiddeld opgebouwd omdat we werken vanuit de juiste intenties. Vertrouwen is belangrijk om te kunnen groeien, daarbij hoort ook het vertrouwen om fouten te mogen maken. Juist door ruimte te krijgen voor het maken van fouten kunnen we hier vroegtijdig van leren en voorkomen dat projecten mislopen.

ONDERNEMERSCHAP

PROX6-ers zijn initiatiefrijk en “make things happen”. Wij handelen proactief, anticiperen op gebeurtenissen en behalen resultaten. Wij staan aan het roer van ons eigen succes.

Ontwikkeling

Naast onze X-waarden en de gezelligheid die onze cultuur typeert, vinden we ontwikkeling erg belangrijk. We bedoelen zowel persoonlijke- als zakelijke ontwikkeling. Vanuit PROX6 vinden wij het dan ook belangrijk om onze medewerkers de kans te geven om verder te ontwikkelen. Dat doen we op verschillende manieren:

  • Budget beschikbaar om gewenste boeken te bestellen
  • Budget beschikbaar om gewenste cursussen of trainingen te volgen

Wij denken graag met jou mee welke stappen jij kan ondernemen om je verder te ontwikkelen als professional en persoon.